Thursday 6 June 2013

KREVETISALAT ARBUUSI JA MOZZARELLAGA


600g hiidkrevette (jahutatud või külmutatud)
oliivõli 

2 küüslauku 
tšillit värsket või kuivatatud 
600 g arbuusi 
125 g mozzarellat (ideaalne pallid)
peotäis värsket basiilikut 
Kaste: 
1 tl mett 
4 tl oliivõli 
2 tl sidrunimahla 
soola 
pipart 

Kuumuta pannil õli, lisa terved küüslauguküüned ning soovi korral maitse järgi tšillit ja meresoola. Prae krevette mõlemalt poolt paar minutit. Lõika arbuus kuubikuteks ning eemalda seemned. Lõika mozzarella suupärasteks tükkideks. Valmista kaste, selleks sega omavahel oliivõli, sidrunimahl ja mesi. Maitsesta soola ja pipraga. Sega kokku arbuus, mozzarella, hiidkrevetid ja basiilik. Nirista peale kaste, sega läbi ning serveeri kohe. Head isu! 

No comments: