600g hiidkrevette (jahutatud või külmutatud)
oliivõli
2 küüslauku
tšillit värsket või kuivatatud
600 g arbuusi
125 g mozzarellat (ideaalne pallid)
peotäis värsket basiilikut
Kaste:
1 tl mett
4 tl oliivõli
2 tl sidrunimahla
soola
pipart
Kuumuta pannil õli, lisa terved küüslauguküüned ning soovi korral maitse järgi tšillit ja meresoola. Prae krevette mõlemalt poolt paar minutit. Lõika arbuus kuubikuteks ning eemalda seemned. Lõika mozzarella suupärasteks tükkideks. Valmista kaste, selleks sega omavahel oliivõli, sidrunimahl ja mesi. Maitsesta soola ja pipraga. Sega kokku arbuus, mozzarella, hiidkrevetid ja basiilik. Nirista peale kaste, sega läbi ning serveeri kohe. Head isu!
No comments:
Post a Comment