Sunday 19 May 2013

AVOKAADO & BANAANI KOOK


Mõnus kreemine helerohelise tooniga kook.



2 avokaado
1/2  tassi sidruni värsket mahla
1 banaan
380g kondenspiima suhkruga
1 pakk rõõska koort
digestiive purustatud küpsiseid 22,5 cm suuruse lahtikäiva vormi põhja + 2 spl võid või rohkem



Koori ja püreesta avokaado, banaan ja sidrunimahl. Vahusta nüüd mõnusaks vahuks rõõsk koor. Sega nüüd kõik koostiosad kokku. Vooderda küpsetuspaberiga lahtikäiv vorm (22,5cm). Suru põhja digestive küpsise ja või segu. Küpseta 200 C juures 10 minutit. Jahuta ja kalla põhjale peale avokaado kreem. Pane nüüd kook 24 tunniks külmikusse seisma. Serveeride lõika ja ole ettevaatlik kuna kreemi osa või kergelt laiali minna. Kõrvale võid serveerida natuke vahukoort või lisada muud kaunistuseks. NB! Koogil on kõrge laktoosi sisaldus. 

Head isu!

No comments: