Tuesday 5 March 2013

FRIKADELLID


300g hakkliha
1 muna
soola
musta pipart
1 sibul
3 spl riivsaia
2 spl värsket peterselli


Klopi hakkliha munaga, lisa hakitud sibul ja maitseained ning sega sitkeks massiks. Massist veereta märgade kätega väikesed kuulikesed umbes 1 tl suurused. Küpseta frikadelle supis kuni tõusevad pinnale või valmista üks mõnus frikadelli kaste, kus praed kuni frikadellid on kuld pruunid. Frikadelle võib ka sügavkülma valmis teha. NB! Algul kui külmutad neid,ära lao neid üksteise otsa,sest muidu külmuvad nad üksteise külge ja lõpuks on sul üks suur hakkliha mass vaid külmuta algul nad taldrikul üksteise kõrval ja hiljem kui on külmunud või nad kõik kokku panna ühte nõusse. Head isu!


No comments: