Täna tegin lihtsaid ja samas ülimaitsvaid kartuli ja porgandi kotlette, mida sobib süüa mõne hea kodujuustu salatiga, snackina koos dipiga peolaual või õhtusöögi kõrval koos hea liha ja kastmega. Mäletan,et lapsena tehti meie peres neid tihti, sest nad on head ning veel on nad kalori vaesed.
1 kg kartult
3-4 porgandit
2 muna
4 spl mannat
soola
musta pipart
Koori ja pese kartul, porgand. Riivi mõlemad toorelt, porgand peenelt ja kartul jämedalt. Sega suures kausis kõik koostisained, soola ja pipart lisa vastavalt oma maitsele. Kuumuta pannil õli. Tee väiksed või suured pätsikesed ja vajuta neid natuke, et üleliigne vedelik välja tuleks. Küpseta kahelt poolt kuni on pruunikad. Serveeri soojalt või külmalt. Head isu!
1 kg kartult
3-4 porgandit
2 muna
4 spl mannat
soola
musta pipart
Koori ja pese kartul, porgand. Riivi mõlemad toorelt, porgand peenelt ja kartul jämedalt. Sega suures kausis kõik koostisained, soola ja pipart lisa vastavalt oma maitsele. Kuumuta pannil õli. Tee väiksed või suured pätsikesed ja vajuta neid natuke, et üleliigne vedelik välja tuleks. Küpseta kahelt poolt kuni on pruunikad. Serveeri soojalt või külmalt. Head isu!
No comments:
Post a Comment