Rabarberimoos ingveriga on üks hea asi pannkoogiga süüa kui ka hommikupudrul või isegi küpsetiste vahel. Mulle ei meeldinud algul see idee, et ingver on moosi sees, aga kui moosi proovida sain, siis sai sellest moosist minu lemmik :)
Rabarber
valge veini äädikas
värske ingver
suhkur
NB! Retseptis läheb 3 pika rabarberi kohta äädikat 1spl + 3spl suhkrut+ 2tl peeneks hakitud ingverit.
Pese ja tükelda rabarber. Keeda rabarber valgeveini äädika, suhkru ja ingveriga umbes 15 min. Peale moosi valmis saamist sulge moos õhukindlalt purgi ja pane nädalaks külmikusse seisma,siis tuleb see õige maitse välja.
Head moosi valmistamist!
Pese ja tükelda rabarber. Keeda rabarber valgeveini äädika, suhkru ja ingveriga umbes 15 min. Peale moosi valmis saamist sulge moos õhukindlalt purgi ja pane nädalaks külmikusse seisma,siis tuleb see õige maitse välja.
Head moosi valmistamist!
No comments:
Post a Comment