Thursday, 30 October 2014

VORSTIKASTE PEEKONIGA


1 sibul
300g head vorsti või viinerit
200g suitsupeekonit või kamaraga sinki
2 spl tärklist (sobib maisi kui kartul)+2 spl vett
1 pakk hapukoort
1 pakk vahukoort
õli
sool
must pipar


Puhasta ja haki peeneks sibul. Lõika vorstist ja peekonist kuubikud või ribad. Kuumuta pannil õli ja lisa sibul. Pruunista paar minutit ja lisa peekon, nüüd pruunista kuni peekon on kuldne või krõbe. Lisa vorst ja pruunista. Lisa vahukoor ja lase keema minna. Sega tärklis veega ja kalla kastmesse. Kui kaste on paksenenud, siis sega sisse hapukoor ja maitsesta soola, pipraga. Serveeri koos kartulipudru või pastaga. Meil jagub seda neljale inimesele. Vorsti ja peekonit võib alati rohkem lisada.

Head isu!

No comments: