Monday 17 February 2014

HERNESUPP MUSKAATKÕRVITSA & KANAGA


Mul tuli jube heresuppi isu ja kuna kodus polnud ei porgandit ega kartult, siis leiutasin ise uue retsepti ning kokku tuli päris hea lahja ja samas väga maitsev supp, et teen seda nüüd veel ja veel.


300g kollaseid kuivatatud poolikuid herneid
peotäis tangu
1 punane sibul
2 varsselleri vart
2 kanafilee
1 väiksem muskaatkõrvits
värsket peterselli
musta pipart
soola
vett


 Lõika kanafileest kuubikud ja maitsesta musta pipra ja soolaga. Kuumuta ahi 200 C juures ja küpseta kana 15 minutit.
Pane hernes, tang, ja kana koos keema, vett lisa nii palju, et asjad oleks kaetud. Koori ja tükelda sibul ja varsseller, lisa supile.  Maitsesta vesi soolaga. Keeda kuni kõik on enam vähem pehme.
Koori ja lõika muskaatkõrvitsast kuubikud, lisa supile. Keeda kuni kõik on pehme. Serveeri rohke peterselliga. Head isu!




No comments: