Wednesday 12 June 2013

SUITSULÕHE TERNIIN 4-le

Suitsulõhe terniin on üks roog, mis on alati inglaste Jõulu laual, see ei puudu kunagi kuna see on neil traditsioon, et peab olema alati laual.

200g külm suitsulõhet
1 karp Philadelphia toorjuustu murulauguga
1 avokaado
soola
sidrunipipart
1tl sidrunimahla

Vooderda vormid toidukilega. Täida ääred õhukeste suitsulõheviiludega, kuid jäta pisut lõhet ka täidise sisse. Täidise valmistamiseks lõika avokaado pooleks, eemalda kivi ja koor (koore seest saab küpse avokaado hõpsasti supilusika abil kätte) ning haki kuubikuteks. Haki ka järelejäänud lõhe väikesteks tükkideks ning sega toasoe toorjuustu sisse. Maitsesta vähese soola ja sidrunipipra ning sidrunimahlaga. Täida lõhepesad täidisega ning suru ääred toidukile kokkuvajutades kokku. Aseta külmkappi paariks tunniks tahenema. Head isu!

No comments: