Monday 6 August 2012

INGLISE PIKKPOISS


2 viilu värsket saia
500g seahakkliha
1 sibul, jämedalt hakitud
1 küüslaugu küün, jämedalt hakitud
1 peotäis peterselli
1spl värsket hakitud punet või 1tl kuivatatud
4 spl riivitud Parmesani
1 muna
soola
musta pipart
8 viilu suitsupeekonit

Pikkpoisist saab 8-10 viilu. Kuumuta ahi 190 kraadini. Haki 2-3 viilu peekonit ja lisa kaussi koos teiste koostisosadega kokku. Pane küpsetuspaber pannile või kõpseta pikkpoiss valmis leivavormis. Tee hakklihast üks suur päts ja keera ümber peekon ning pane leivavormiga ahju,küpseta umbes 1 tund. Võta ahjust välja ja jahuta maha 10 min. ning serveeri soojalt või külmalt prae või salati kõrvale. Head isu!



No comments: