Saturday 11 April 2015

ŠOKOLAADI MUFFINID



200g toasooja võid
200g suhkrut
4 muna
1 tl vaniljesuhkrut
3 spl mõru kakaod
200g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 pakk (100g) Dr. Oetker küpsetusšokolaad valge
Peale:
1 pakk (330ml) vahukoort
suhkrut
kakaod või riivitud šokolaadi


Vahusta toasoe või suhkruga mõnusaks heledaks kreemiks, nüüd lisa üks haaval munad ja iga muna ajal vahusta enne kui lisad uue muna.
Sega eraldi kausis kokku mõru kakao, jahu ja küpsetuspulber. Sõelu see võile ja sega tainas valmis. Viimasena sega sisse peeneks hakitud valge šokolaad või Dr Oetker valge šokolaadi kuubikud. Kuumuta praeahi 200 C juures. Pane muffinivormi sisse paberist vormid ja sinna sissa umbes 1 spl tainast või 1/2 vormist, sest tainas kerkib. Küpseta 10-15 minutit või kuni on seest läbi küpsenud, katsu seda kokteiltikuga või kahvli abil.
Pane jahtuma. Valmista kreem. Nb! Kreemi peale võib teha oma fantaasia ja isu järgi, aga mina tegin lihtsa vahustatud vahukoore, mis sobis ideaalselt :)
Nüüd vahusta vahukoor suhkruga ( lisa suhkurt oma maitse järgi). Kui muffinid on jahtunud pritsi vahukoor peale või pane lusika abil ning puista üle kakao või riivitud šokolaadiga.

Head küpsetamist!


5 comments:

Laste mängutuba said...

Need viivad keele alla :)

Teedeehitus said...

Pildid juba näevad superhead välja.

Work From Home Jobs For Women said...

Like the Amazing Muffins. Keep Posting Such good Content. Do visit our Blog Work From Home Jobs For Women

vahewaddle said...

How to Bet on Gambling in Mississippi - KTM Hub
Gambling in Mississippi is หารายได้เสริม not illegal, but 여수 출장마사지 casinos 안성 출장마사지 still do If you're a gambler, you've probably 사천 출장샵 heard of 춘천 출장안마 online sports betting. Gambling is

gethoo said...

visit here sex dolls,sex toys,vibrators,wholesale sex toys,sex chair,cheap sex toys,vibrators,male sex dolls,dildos try this web-site