Tuesday 7 January 2014

LEHTTAINAKORVID


1 pakk (500g) lehttainast
500g hakkliha
3 marineeritud kurki
2 sibul või porru
soola
musta pipart
ketšup
vett
õli praadimiseks
riivitud juustu
muffinivorm

Pruunista õlis peeneks hakitud sibul, lisa hakkliha (looma oma) ja maitsesta soola ja musta pipraga. Haki peeneks marineeritud kurk ja lisa hakklihale. Kalla  hakklihale vett nii palju, et oleks üleni kaetud ja hauta kuni vesi arustb ära. Nüüd lisa maitse järgi ketšupit. Riivi juust.
Sulata lehttainas kui kasutad külmutatud. Lõika lehttainast 6-8 ühesuurust ruutu. Vajuta need nüüd muffinivormi auku, et moodustusk korv. Täida need hakklihaga ja pane peale riivjuustu. Küpseta 200 C juures kuldpruuniks.

 Head isu!

No comments: