Tuesday 5 November 2013

KANAFILEE SALSAGA


Eile tegin kanafileed koos salsaga ja tulemuseks oli mahlane ja maitsev kana. Kana sai nii hea, et plaan seda nüüd teha tihti.


1 kg (4-5 tk) kanafileed
1 purk (226g) Old el Paso mild tomati salsat
soola
musta pipart
vett
õli praadimiseks

Kasutasin seda salsat

Maitsesta vähese soola ja musta pipraga terved kanafileed. Kuumuta pannil õli ja pruunista natuke fileesid mõlemalt poolt. Lao kanafileed ahjuvormi, kalla umbes 1 cm jahu vett ahjuvormi põhja. Määri kanafileed pealt paksult kokku tomati salsaga. Küpseta praeahjus 200 C juures 20-30 minutit kuni kana on mõnusalt pehme ja seest läbi küpsenud. Ära lase liiga kaua ahjus olla, sest muidu saab filee seest liiga kuiv. Serveeri kana kartuli, riisi, pasta või tatra kõrvale, sobib ka süüa mõne hea rohelise salatiga.

Head isu!



No comments: