Mul on kodus see macaroons raamat ja kirjutan teile mõned põhi asjad ja retseptid siia .
Prantsuse makaroonid või macaroons on mandlijahust väiksed beseed, mis on kokku pandud nagu võileib, kus vahel on mõnus suud ja maitsemeeli hellitav kreem.
Need on valmistatud munavalgest, mandlijahust ja suhkrust. Pealt on nad siledad nagu klaas ja all ääres on neil nagu sakilised ääred ehk jalg.
Makaroonid on populaarsed Prantsuse värvilised ja eri maitselised maiustused, populaarseks on nad saanud oma erksate värvide poolest.
Makaroonid on mõnusad pärast lõuna tee kõrvale, magus kingitus, pulmade ajal laual kaunistuseks jne.
Näevad lihtsad välja, kui neid on keeruline teha.
Klassikalised maitsed neil on vanilje, šokolaad ja pistaatsia pähkel, rohkem ebatavalised maitsed on seesamiseemne ja laim või pähklivõi või moosi.
Käisin ise hiljuti perega puhkamas Prantsusmaal ja tõin mõned värsked makaroonid koju kaasa.
No comments:
Post a Comment