Wednesday 26 June 2013

KOORENE MAKARON HAKKLIHAGA

See roog on klassikaline makaronid hakklihaga, mis valmib kiirelt ja on maitsev oma koorese kastme sees.  Samas ka odav :)



500g hakkliha
1 punane sibul
Santa Maria lihaüldmaitseaine
peotäis värsket peterselli, hakkitud
4 spl ketsupit
must pipar
330ml rõõska koort
vett
3 spl oliivõli
meresoola
1 pakk (500g) makarone

Prae hakkliha pannil koos sibulaga ja maitsesta, lihaüldmaitseaine asemel võid ka kasutada oma lemmik maitseaineid ja ürte. Lisa nüüd ketšupit ja sega hakkliha ilusti läbi.
Pane vesi keema, kui vesi keeb lisa oliivõli 3 spl ja meresoola. Keeda 1 pakk head pastat vees pehmeks ( vett peab olema 3x rohkem kui on makarone, sest makaron paisub keemise ajal), kurna ja lisa makaron koos hakklihaga potti, kalla peale rõõsk koor ja kuumuta läbi paar minutit,et oleks tulemuseks kooreses kastmes makaron. 

Serveeri  ja head isu!

No comments: