Sunday, 19 January 2014

LEHTTAIGNA KÜPSISED KANEELIGA



500g lehttainast
1 muna
kaneeli (tunde järgi)
suhkurt (tunde järgi)

Rulli tainas õhukeseks  ja  A4 paberi taoliseks ehk nelinurkseks. Määri pealt lahti klopitud munaga. Puista üle kaneeli ja suhkruga. Lisa mõlemat oma maitse järgi. Nüüd rulli kahest laiemast otsast kokku, et moodustuks liblika kuju nagu fotol. Lõika umbes 2cm paksused viilud ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (jätta vahele ka ruumi). Küpseta 200 C juures umbes 5-7 minutit või kui pealt on juba kuldne toon. Võtta ahjust välja ja lase jahtuda küpsetuspaberil, sest soojalt nad lagunevad kergelt katki. Jahtudes omandab oma mõnusa tugevuse ja krõbeduse.

Head isu!

No comments: