4-5 želatiinilehte + pool klaasi külma vett
100g tumedat või piimašokolaadi
1peotäis mandlilaaste
1 väiksem granaatõun
300-500ml vahukoort
2 munakollast
70g suhkrut
Kaunistamiseks:
1 väiksem granaatõun
Pane želatiinilehed külma vette likku. Eemalda želatiinilt liigne vesi, seejärel lahusta keevas piimas, sega kuni želatiin on sulanud. Sulata šokolaadi veevannis ja lase jahtuda. Vahusta suhkruga vahukoor, sega sisse želatiin, šokolaad ja munakollased (NB! võid munavalged ka tugeva vahuna sisse lisada). Rösti mandel ja selleks kuumuta pliidil ilma õlita praepann või pott, lisa kuumale pannile mandlilaast ja lase nel kuumeneda ja pruunistuda. Ära päris kõrbema lase, sest mandel pruunistub kiirelt. Jaga kreem klaasi või kaussi, kaunista pealt röstitud mandlilaastu ja granaatõunaga. Pane 1-3 tunniks külmikusse. Head isu!
Pane želatiinilehed külma vette likku. Eemalda želatiinilt liigne vesi, seejärel lahusta keevas piimas, sega kuni želatiin on sulanud. Sulata šokolaadi veevannis ja lase jahtuda. Vahusta suhkruga vahukoor, sega sisse želatiin, šokolaad ja munakollased (NB! võid munavalged ka tugeva vahuna sisse lisada). Rösti mandel ja selleks kuumuta pliidil ilma õlita praepann või pott, lisa kuumale pannile mandlilaast ja lase nel kuumeneda ja pruunistuda. Ära päris kõrbema lase, sest mandel pruunistub kiirelt. Jaga kreem klaasi või kaussi, kaunista pealt röstitud mandlilaastu ja granaatõunaga. Pane 1-3 tunniks külmikusse. Head isu!
No comments:
Post a Comment