200g suhkrut
4 muna
200g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
6 spl piima
2tl vanillsuhkrut
100g tumedat šokolaadi
Kaunistuseks:
Vahusta või suhkruga pehmeks kreemiks, lisa ükshaaval edasi vahustades munad. Sulata kuumaveevannil või mikros šokolaad, jahuta. Sega kuivained omavahel kokku, lisa või-munasegule jahusegu ja piim, sega ühtlaseks (ürita võimalikult vähe segada).
Tõsta pool tainast teise kaussi, sega sulatatud šokolaadiga. Võita piklik keeksivorm, vala põhja pool heledast tainast, kata poole šokolaaditainaga, jälle hele tainas ja kõige peale šokolaaditainas. Sega tainakihid kahvliga kergelt läbi. Küpseta 180 C juures ahjus umbes 50-60 minutit. Kontrolli keeksi küpsust tikuga.
Head isu!
100g valget šokolaadi
Vahusta või suhkruga pehmeks kreemiks, lisa ükshaaval edasi vahustades munad. Sulata kuumaveevannil või mikros šokolaad, jahuta. Sega kuivained omavahel kokku, lisa või-munasegule jahusegu ja piim, sega ühtlaseks (ürita võimalikult vähe segada).
Tõsta pool tainast teise kaussi, sega sulatatud šokolaadiga. Võita piklik keeksivorm, vala põhja pool heledast tainast, kata poole šokolaaditainaga, jälle hele tainas ja kõige peale šokolaaditainas. Sega tainakihid kahvliga kergelt läbi. Küpseta 180 C juures ahjus umbes 50-60 minutit. Kontrolli keeksi küpsust tikuga.
Head isu!
No comments:
Post a Comment