Monday, 21 October 2013

RÖSTITUD KÜÜSLAUGU & TOMATI BRUSCHETTA


1 terve küüslaugu pea
3 spl oliivõli
soola
musta pipart
1 keskmine tomat, kuubikud
1 peotäis värsket basiilikut
115g toorjuustu
1/2 klaasi Parmesani
12 viilu baguette saia

Kuumuta ahi 180 C juures.  Lõika küüslaugult 1/3  suurune kaan maha, piserda küüslauk üle 1 tl oliivõliga, raputa peale soola ja musta pipart. Küpseta küüslauku 1 tund 180 C juures. Jahuta maha.
Haki peeneks basiiliku lehed ja tomat. Sega kõik kausis kokku. Maitsesta 2 tl oliivõli ja soola+musta pipraga.
Pigista küüslauk välja oma koorest ja sega toorjuustu ja 1/4 parmesaniga. Pane saiad ahjuplaadile ja määri pealt toorjuustu kreemiga. Puista pealt 1/4 parmesaniga. Küpseta 12 minutit 180 C juures. Serveerimisel lisa peale tomati segu. Kaunista pealt Parmesani viiluga. Head isu!



No comments: