200 g külmsuitsulõhet
4 suurt maasikat
veidi rukola salatit
Kastmeks:
6 sl oliiviõli
2 sl palsamiäädikat
ühe laimi mahl
soola
musta pipart
1 tl heledat muscovado suhkrut
Aseta kalaviilakad ja tükeldatud maasikad kihiti serveerimisnõudesse. Sega kokku kaste – seda on kõige parem teha kaanega suletud purgis, siis saad raputada kõik komponendid kenasti segi. Vala kaste vahetult enne serveerimist salatile ja kaunista rukola lehtedega.
Aseta kalaviilakad ja tükeldatud maasikad kihiti serveerimisnõudesse. Sega kokku kaste – seda on kõige parem teha kaanega suletud purgis, siis saad raputada kõik komponendid kenasti segi. Vala kaste vahetult enne serveerimist salatile ja kaunista rukola lehtedega.
No comments:
Post a Comment