Thursday 17 January 2013

KANA CROQUETTE


300g kanafileed
1-1,5cm jupp ingverit
3-5 küüslaugu küünt
50g võid
5 rohelist tšillit, peeneks hakitud
1 suur sibul, peeneks hakitud
50g jahu
3/4 klaasi piima
3/4 klaasi kanapuljongit
2 muna
riivsaia
praadimiseks õli
sool

Keeda kana pehmeks soola,ingveri ja küüslaukuga maitsestatud vees. Peale keemist haki peeneks või lase läbi hakklihamasina. Pane kana kõrvale. Prae võis tšilli ja sibul kuni kõik on klaasjas. Nüüd lisa jahu ja prae kuni jahu on õrnalt pruunikas. Lisa sibula tšilli segu kanale, maitsesta soola ja pipraga,sega ilusti läbi. Sega tasapisi juurde kanapuljong ja piim, lase segul pakseneda külmikus 20 min. Vooli segust vorst umbes 3cm paksune ja lõika umbes 10cm pikused vorstid. Kasta munasse ja riivsaia. Kuumuta õli pannil,prae kroketid kuni on kuldpruunid,pane paberrätikule õlist nõrguma. Serveeri soojalt või külmalt prae kõrvale või peolaual mõnusa kastme või ketsubiga. Head isu!

No comments: